imma single lady

Jag och morsan gick ut för en kvällspromenix, men vi beslutade oss sedan för att ta en biltur, vi åkte till donken och jag åt 1 cheeseburgare och drack en liten cola, sen åkte vi hem! Och just nu kollar jag på Beck - Flickan i jordkällaren. Efter filmen, ska jag lägga mig, tidigt, dels för att jag var uppe hela natten igår, och imorgon ska vi till sydpolen! :d Ska bli kul. 
 Godnight.


Läs.


De sex vännerna skriver om deras döda vän, Therese Johansson Rojo. Hon blev mördad, för ca 1 år sen, 2009. Och deras vänner orkar blogga?! Skulle fan bryta ihop, så jävla starka tjejer! Stor cred till er, tack för att bloggen finns, läser tjugofyrasju.  Gud, kollar på alla ''rip'' video människor har gjort, gråter, gråter i stora floder! Fuck you, du som döda. DRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.
http://minneavtherese.blogg.se/
♥ 


Dagens låt


English time

Hey everyone and welcome to my first english posts on this blog! I have nothing to tell, so this gonna be a short, okay?!

right now, I check the scene videos on youtube, I am totally in love with all those big hair fixes to gaaaaaash! I'll be scenar when I get older, should get black hair, and turquoise highlights, gorgeous!


What do yah think..

.. About Justin Drew Bieber? Själv är han en väldigt speciell person för mig, även om han bor på andra sidan jorden, men aa. hahahahhaha. Men jag har emot dem som kallar han för bög, och att han är ful, och att han sjunger som en tjej och att han sjunger som en bög. Men hurfan sjunger bögar? Dem sjunger väl likadant? Hur kan man vara så omogen och ens säga en sån sak?! ;o Sure, du kanske inte gillar honom, det respekterar jag, men varför ska ni sitta och häva ut en att han är bög/Ful för? Vad tjänar ni för det? Ni tjänar bara, BARA hat. & Visst, du får tycka att han sjunger som en bög, men hurfan kan man jämnföra bögar med justin bieber? Bögar och ''vanliga'' (Kommer inte på vad det heter, )  sjunger ju likadant? Olika genrer bara? Big deal. Så alla ni justin_bieber_haters; Hata han ni, men ni tjänar inget på att ni kallar han för saker han inte är. Gosh.


Ny design.

Självklart tog jag den designen från http://bloggdesign.nu!
Jag var uppe hela natten idag, eller säger man igår? anyway, nu ska jag komma igång med bloggningen, promise. ♥ Ska passa på att fixa lite kategorier medans jag tänker på vad jag ska blogga om, så blir det ett kategoriinlägg! :D

missssssss.


Oh.


svar; Jag har full koll på att jag har varit otroligt dålig på att blogga dem senaste dagarna, men.. menmenmen jag HAR anledningar, för det första, så har jag inte haft tid, bloggen är det sista jag tänker på, och så har jag inte orkat, och jag har inte velat, MEN i går tänkte jag blogga, men då funkade inte internet på hela dagen! Men NU jävlar är jag tillbaka, och anledningarna till att jag inte har bloggat IDAG är att jag har varit med mitt kära lag, på klättergrej, VI HAR KLÄTTRAT PÅ KLÄTTERVÄGG. Fatta hur kul det var! ♥ 

Men somsagt, nu är jag tillbaka, och ska försöka fixa inlägg då&då, ska börja lite mer med tidinställda inlägg oxå, så att ni inte blir helt uttråkade! Pousssssss.


BACKBACKBACK.

Jag är tillbaka med mitt bloggande, i nästa inlägg, ska jag ge svar på tal.


WOHO!

Nu är jag i skolan, men tänkte att jag ger er några tidinställda inlägg, bara för eran skull, det finns ju vissa som kollar på min blogg även om jag är i skolan, ni kan ju vara sjuka, ellerhur?! :) Då tjänar ju ni på det, finnemang va? :D Ska vara med polarna idag, dem är ju bäst! ♥

Min smexiga fot.


:D

Sminkningen är klar, nu är det bara jackan kvar. PEACE OUT.
Orkar inte meed bild.


love me, love me.

Nu är jag påväg hem från skolan, det har varit en jävla tuff dag, eller? Men iallfall, så har jag haft en bra dag, eller rolig, men den har varit jobbig med alla lektioner, har fått tagit extra mycket styrka, eftersom jag har varit borta 2 dagar förra veckan, torsdag - fredag.  Men nu jävlar ska jag ta igen igen, och ska inte bli sjuk! Oboý,ses hemma, pussss.

ROFLMAO


JIHAAAAAAAAA

Ska ta på mig lite smink, sen är jag redo för skolan! Är så taggad, min nya tonade hårfärg är ju så jävla snygg, nya skor har jag oxå så det är ju ett +. Mensomsagt, så ska jag bara dra på lite smink, sen är jag redo för skolan, bilden här nedanför, har jag inget smink på mig!


Testar!

ska testa att göra ett tidinställt inlägg första gången! Just nu sover jag förmodligen & drömmer om finfina saker! Men allt jag ville säga var att jag bara skulle testa med ett tidinställt inlägg. Nu ska jag gå och snusa. I WANNA BOOMBANGBANG WITH YOUR BODY YO!


Tjo på er alla sweetsaker.

ska strax gå och lägga mig, skola imorgon vettu!
Imorgon är det första dagen skolbarnen får se mig i rödbrunt hår, ska bli ''kul'' att få se deras ansikten, men hahahha, gud vad töntigt jag snackar just nu, har så b0ring. Jag kollar på fotboll, men ska snart stänga av tv för att jag inte ska kolla mer, sedan ska jag gå och bortsta tänderna. Imorgon har vi mitt hatämne ..MATTE!! :@ Matte suger verkligen, usch. Godnight, sleep tight, don't let the bigs bite. ♥

LOVELY HÅRFÄRG.


Bögzkit

Jag vaknade nyss, fy på mig. Brukar alltid vakna vid 9, fan vaknade jag så sent idag för?! Men iallfall, idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, bloggar orkar jag inte heller göra, så ni får klara er utan inlägg idag. Puss.


shms.blogg.se!

Sarah, som hon heter, är en underbar tjej. Hon är otroligt duktig på det hon gör, otroligt söt oxå. Och ni som kallar henne fjortis, käft på er. ♥ Älskar hennes stil att skriva, älskar hennes inlägg, älskar henne.  http://shms.blogg.se


Tudeluuu.

God eftermiddag, förlåt att jag inte bloggade precis innan jag vaknade, jag och cippe tänkte åka till haninge centrum idag! Men det blev inte av, men annars har jag inte gjort något annat än att legat och kolla på film, skitunge jag är. Men lol, jag har inget att skriva häido.

Blondee.


I GOT NO iPHONE

HAHAHAHAHAH, bästa låten evah. Såklart så skickade cippe låten till mig på msn.


Sweetheart.


SVAR; Självklart, har oxå svarat på din blogg, men svarar här oxå, haha! Men här har du en bild på förpackningen, hope u like it!


Åh, cippe, söt.


I skolan, har både devin & cippe sagt att jag kommer bli skitful i brunett, för jag har förut nämnt att jag kommer färga/tona, men nu när han såg bilderna i brun, så tycker han ju att jag är lite finare i brun än i blondt, så jävla söt han är! ♥


BELLA IS BROOOOOOWNIE.

FÖRE BILDER;


EFTER BILDER;




Än, har jag inte seriösa bilderr på mitt nya jag, men det kommer!


she/he is sexy n cute.


Whenever u smile, i smile. ♥


Men åug.

Det är .. SNÖ utanför oss, och säkert hos dig med, eller kanske inte. KILL ME! Hatar vintern. Varma kläder, man fryser fan ihjäl! Men finns inget man kan göra åt det, har suttit här i ca 30 minuter och bara kollat ut genom fönstret och det har bara forsat ner massa snöflingor, senare idag ska jag kanske ta min första snöflinga på tungan, det gör jag varje år! Nu kanske ni inte fattar någonting, men ni behöver inet fatta! :'D

Skitsöt grej Felicia Ekström gjorde till mig. Älskar dig bästavän. ♥


HAH, omg.

HAHAH, skitsköööön.


Godnatt.

Ska gå och sova nu, blir hemma imorgon oxå. Somsagt så ska jag gå och sova så att jag blir bättre imorgon så att jag inte blir helt vimmsig på helgen.

Såg nyss att Paow & Hugo har gjort slut. Tråkigt. ):


Betty falk'

Jag älskar dig, och saknar. Jag förstår inte att du flyttat ifrån mig, nu är jag ensam, ensam & liten, sure, jag har vänner, men det är du som betyder mest, det är du som är den bästa för mig, det är du som är min bästavän, det är du som är min andra halva, det är du som alltid gör mig hel. Det fattar många bitar till mitt hjärta, för att jag ska må bra igen, och jag vet vart den biten ska sitta, den ska sitta i mitt hjärta, inte i dalarna. Jag vill att du ska flytta till sthlm,eller jag till leksand, vill inte leva utan dej. Jag älskar dej betty du måste förstå, du är en av många, som har hjälpt mig att gå. Jag vill ha dig, nununu, jag önskar att du kan läsa detta, men jag har ingen aning om du vet vad min blogg heter! Jag vet inte hur bra du har det, men jag har inte så bra, jag låtsas att vara glad, men mitt liv suger utan dej, jag ler, men inutti gråter jag. Jag skriver inte ner massa klotter, orden som står här, är från din bästavän.
Jag känner att jag lever, men nu saknas en hel del.

Betty, du är så jävla vacker, du är min hjälte, min ängel, mitt allt. Jag kan fortfarande inte säga alla mina ord för dej, bara att jag älskar dig.


ojdå, sry.


SV; Oj, när jag sa den meningen så kanske det lät som om jag skolkade, men jag menade att jag var hemma föratt jag är sjuk. haha, tack för att du påminde.


till en sak.








Simone sötnos.

Simone sötnosen gästbloggade åt mig, gulligt va? ♥

Idag efter skolan stack jag & Simone hem till Alex, vi hade rätt kul, tror jag? Alex o hans brorsa spelade typ CS. Och jag venne. Men NU funkar den designen från photoness.blogg.se, det har varit lite strul hit&dit med den, men nu fan funkar det, och den är skitsöt, eller vad tycker ni?! Ska iallfall på träning snart, ska bli kulkul, ska träna i lyckeby idag, wihooooo! 


Simone gästbloggar!

Tja alla Isabels bloggläsare! Simone här, Isabel ville att jag skulle gästblogga så jag gör väl det. Hon är ledsen att hon inte har bloggat men hon har inte orkat o haft tid så ni få bli lite snälla som jag för jag bloggar åt henne :))) .Nej men nu ska jag bli lite social o skriva lite vad vi har gjort .Hon och jag har varit i skolan o det var ju jätte kul säger vi. Sen gick vi till Alex där vi gjorde lite saker .. Nej jag skoja men aa. Men jag ska inte berätta allt hon har gjort tänk om hon vill berätta själv? Yes yes.Men vi hörs och glöm inte att Simone blogga till Isabel sötnosen ,kyssss

  
Har ingen bild på mig och Isabel på min data så det här duger va? (a)


Godmöra.

Godmorgon på er alla sötnosar.
Igår, efter skolan, var jag med killkompisar, vi skulle baka till idag, men det gick sisådär, men aa, sen vet jag inte vad som hände med det, men sen gick vi ut och spelade fotboll! Och sen hade vi inget att göra, vi kunde inte gå till Devin, för han var hos sin pappa i Skogås. Och vi kunde inte gå hem till Oscar för att hans mamma var sjuk. SÅ, där var anledningarna till varför jag inte bloggade mer igår, men jag hade ju knappt besökare, så det gick bra. eller.. va?

Idag, är det klassfest i skolan, som jag tidigare kanske nämnt? Vi ska ha musik, äta godis och dricka läsk, och sådana godsaker, vi ska ha allt detta under skoltid, exakt när, vet jag inte. Men kul kommer det väl bli. Just nu håller jag på och plattar håret. Ska gå upp o göra det sista, så kanske det kommer ett till inlägg frammåt 8. Kram.

HAHHAHAHAH, remember.


räddy to go.

Är redo för att gå till skolan nu, outfit har jag fixat, plattat mitt hår & sminkat mig! Så ska man se ut, *saaaajk* Nemen, aa. Är helt redo för skolan nu, och ni som .. va? Men nu ska jag iallfall dra,

Bästa webcameran ever! IHIHIHIIHIHI.


YYYEAH!

JAG SKA BLI BRUNETT PÅ FREDAG!! Ska tona, för jag vet ju inte hur jag kommer se ut i brunett, och om jag färgar,  så kanske jagi nte är nöjd, och så får jag utväxt, och sen måste jag färga igen, och sen bli mitt hår slitet mera, och lalalallalala, så jag ska tona PÅ FREDAG, omg, jag har alldrig velat ha brunt hår, iallfall de senaste månaderna. Och det kommer bli skitspännande. WIIIIIIIIII!


Fast vilken brun? :o


Goush.

Gud så trött jag är, men jag gick bara o la mig klockan kvart i 10 typ? Och ändå så är jag såhär? Vad har hänt? Nemen, aa. Sitter och plattar håret, och har inget liv, jo det har jag, neeeeeejmen, snart ska jag börja sminka mig och sen är det väl dags för skolan, jag ska ju äta någon frukost innan det såklart, men ni fattar! Min plattång är rosa, sexigt va?! :)

Det är min, cooooooooul.


du är fin

Jag kolla nyss på Parlamentet! Första gpngen jag kollade på det, eller förr hat jag kollat i några snuttar, men aldrig ett helt program, men det var väl ett helt okej program, lite kort, men det duger, haha! Åt nyss mellis och druckit ramlösa, nyttigtnyttigtnyttigt. Vilken dag somhelst ska jag ha frågestund, tänkte svara i ett videoinlägg, men vem vet?! Det beror på om jag har tid eller lust. anyway, så ska jag strax gå till sängs, kanske läser, går och lägger mig tidigt, för att jag är hurtröttsomhelst. Nu orkar jag inte blogga mer. LOL.


JAAAACKA


Drog iväg och köpte en riktigt vinterjacka med pappa, i FARSTA C. Den är snäppet för liten, men det fanns inte storlek 162, det fanns bara 152 & 170. Men den duger, den är svart och skitsnygg, lite under rumpan, precis som jag vill ha det! ♥ Idag, ska jag lägga mig nio, gud så snabbt helgen gått, men det är bara för all fotboll, men jag är glad ändå!


loosah

Vi förlorade matchen, vi spelade mot VENDELSÖ 99 VIT! och vi är blå, de blev straff för dem, och jag tog den inte. Men jag är nöjd ändå, men ja, eh, just nu har jag bara tråkigt. Och jag ska inte göra så mycket annat idag än att bara tråka, typ. Men jag vill inte till skolan imrn, skolan är tråkig, HAHAHHA, men det tycker väl alla?! :)


NU; BERT.

Har allmänt tråkigt, så jag ska kolla på Bert, tills mamma säger till! :D

Smexig.


Ja, ni vet.

Ni fattar vad jag har sagt, eller ja.
Men nu ska jag inte dra upp bah ''hej, och välkommen '' hit o dit och förklara att jag har haft tusen bloggar, utan jag fortsätter bara, där jag var sista gången! Jag kom typ nyss hem från mina kusiner, vi hade fettnajs. Innan vi skulle åka hem, så körde vi charader, fán vad roligt det var, fast lite långtråkigt eftersom man fick vänta helatiden på sij tur, och eftersom jag blir så sur så snabbt, så blev jag skitsur, men jag kom över det, Imorgon är det typ 2 matcher till, om vi förlorar första, så får vi inte spela andra.. ELLER JAG VET INTE, FRÅGA MAGNUS!!

Denna blogg ska jag försöka ha skitlänge, för jag älskar namnet!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0